Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Dec.2023, 18:51

Голеада на Енфилду, фудбалери Ливерпула преокретом до победе против Фулама

Фудбалери Ливерпула победили су данас на свом терену екипу Фулама резултатом 4:3 у 14. колу Премијер лиге. Фото: Танју/AP Photo/Jon Super Голове за Ливерпул постигли су Бернд Лено (аутогол) у 20. минуту, Алексис Мекалистер у 38. и Ватару Ендо у 87. и Трент Александер-Арнолд у 8. Код гостију у листу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стрелаца уписали су се Хари Вилсон у 24, Кени Тете у трећем минуту надокнаде првог полувремена и Боби Де Кордова-Рид у 80. минуту.
Ливерпул је други на табели са 31. бодом, а у наредном колу гостоваће Шефилд јунајтеду. Фулам је 13. са 15 бодова, а у наредном колу Премијер лиге дочекаће Нотингем Форест.
Фудбалери Челсија савладали су на свом терену Брајтон 3:2. Два гола за Челси постигао је Енцо Фернандез у 17. и 65. минуту из пенала. Једном се у стрелце уписао Леви Колвил у 21. минуту. Фудбалери Челсија су меч завршили са играчем мање, пошто је у 45. минуту искључен Конор Галагер.
Голове за Брајтон дали су Факундо Буонаноте у 43. минуту и Жоао Педро у 92. минуту.
Челси је десети на табели Премијер лиге са 19 бодова, а у наредном колу гостоваће Манчестер јунајтеду. Брајтон је осми са 22 бода, а у наредном колу дочекаће Брентфорд.
Фудбалери Борнмута и Астон Вила су одиграли без победника, 2:2.
Piter Olanjinka doneo pobedu Crvenoj zvezdi protiv Napretka u Kruševcu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Голеада на Енфилду, фудбалери Ливерпула преокретом до победе против Фулама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.