Брнабић: Хајде да заједнички стварамо Србију без баријера

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Dec.2023, 15:27

Брнабић: Хајде да заједнички стварамо Србију без баријера

Премијерка Србије Ана Брнабић саопштила је данас, поводом Међународног дана особа са инвалидитетом, да је влада Србије у последњих неколико година, у сарадњи са бројним удружењима особа са инвалидитетом, спровела много важних пројеката. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Она је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << истакла да су пројекти унапредили положај и приступачност особама са инвалидитетом.
„Дигитална решења попут апликације СОС за глуве, уџбеника на српском знаковном језику и електронског издавања паркинг налепнице, као и постављање преко 100 рампи у више од 40 јединица локалних самоуправа, звучне сигнализације на семафорима и изградње инклузивних игралишта, само су неке од иницијатива које решавају горуће потребе особа са инвалидитетом“, навела је Брнабић на Инстаграму.
Она је честитала Међународни дан особа са инвалидитетом.
„Обавезујемо се да ћемо још више и брже наставити заједнички да радимо. Успех наше земље зависи од талената и вештина свих наших грађана, а наша посебност и различитост – то су извори наше снаге, а не слабости. Хајде да заједнички стварамо Србију без баријера“, додала је Брнабић.
Dodik: Samo snažna Srbija garant Srbima izvan nje

 
Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Брнабић: Хајде да заједнички стварамо Србију без баријера се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.