Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Dec.2023, 15:05

Опозиција се кити се туђим перјем! Својатају успехе Вучића за сопствену промоцију (ФОТО)

Најновији потез Владимира Обрадовића, кандидата за градоначелника Ђиласове листе, показује да опозиција наставља са најлицемернијом кампањом икада виђеном у Србији. Фото: PrtSc Након нарко скандала Ђорђа Микетића о којем јавност не престаје да бруји, листа Србија против насиља >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је стала уз њега и није га избацила са листе, и тиме подржала коришћење кокаина и то од посланичке плате – дакле, новца свих грађана Србије. Најновији потез Владимира Обрадовића, кандидата за градоначелника Ђиласове листе, показује да опозиција наставља са најлицемернијом кампањом икада виђеном у Србији, те је почела да користи туђе успехе за своју кампању.
Фото: PrtSc Владимир Обрадовић је објавио промотивни спот који је (ваљда) требало да буде за његову коалицију Србија против насиља. Међутим, човек је у 30 секунди спота успео да уврсти све делове града које је обновила, реконструисала или дала нови изглед једна друга листа – Александар Вучић – Београд не сме да стане! Фото: PrtSc Кренимо редом: спот почиње снимком из дрона у чијем је фокусу фонтана на Славији. Није ништа чудно што је неко искористио ту фонтану за спот, зато што изгледа велелепно, али се треба присетити да су људи окупљени око листе за коју је тај спот сниман, сипали детержент у ту исту фонтану пре само неколико година, тврдили да је ругло Београда и кружили око фонтане аутомобилом у облику патке. Лицемерно, зар не?
Највише времена у споту заузима реконструисани Трг Републике, што значи да су и представници опозиције коначно признали да је трг леп и да су га људи са листе Александар Вучић – Београд не сме да стане, реконструисали како треба. А исти људи који сада користе Трг Републике како би им спотови изгледали лепше, пре коју годину су осипали дрвље и камење по челницима града из Српске напредне странке. Говорили су да је СНС уништио центар града, да напредњаци мрзе Београд и да зато то раде.
Фото: PrtSc У споту листе Србија против насиља своје место нашле су чувене коцке, тачније угао Француске улице и Трга Републике. Исте оне коцке које су представници опозиције фарбали у жуто, у оквиру својих политичких перформанса. Јер и то је тада било лоше и ружно, а данас ваља за промотивни спот?! За крај су сачували најбоље, па се њихов спот завршава кадром Храма Светог Саве. Да није тужно, било би смешно. Врапци на грани знају да је Храм урађен за време Александра Вучића. Не завршен, већ урађен. Што за време док је био председник Владе, што за време његовог мандата као председника Републике Србије, када је Влада, на његову иницијативу, помагала СПЦ како би обнова Храма коначно била завршена.
А при свакој помоћи државе цркви, као копци би скочили представници Ђиласове опозиције, да нападну Александра Вучића, како “расипа државни новац”, а од тих напада није била поштеђена ни Српска православна црква. Зато данас, када је Храм Светог Саве најлепше православно здање у Европи, добро дође да се искористи за промотивни спот у предизборној кампањи.
Фото: PrtSc Оваквим потезима опозиција око листе Србија против насиља само показује колико потцењује Београђане и остале грађане Србије. Кићење туђим перјем, одсуство било каквог политичког програма или идеологије осим мржње према Александру Вучићу није нешто за шта би било који бирач дао глас.
До избора је остало још две недеље, а ако је Драган Ђилас за крај београдске кампање оставио: поделу станова у Београду на води, фонтану на Славији, реконструисани Трг Републике и завршени Храм Светог Саве, није искључено да се у споту листе Србија против насиља у недељи пред изборе нађе и Александар Вучић.
Kakvo licemerje: Veselinović napadao SNS, a sada objavio snimak iz kol-centra (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Опозиција се кити се туђим перјем! Својатају успехе Вучића за сопствену промоцију (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.