Трамп позвао присталице да надзиру изборе у државама под контролом демократа

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Dec.2023, 11:33

Трамп позвао присталице да надзиру изборе у државама под контролом демократа

Доналд Трамп, фаворит за републиканску председничку номинацију, позвао је своје присталице да се упуте у Филаделфију и још два града којима управљају демократе и да „надзиру и пазе на изборни процес“ 2024. године. Фото: Танјуг/AP Photo/Alex Brandon Он је, како наводи Ројтерс, поновио своје >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << неосноване тврдње о распрострањеној изборној превари током председничких избора 2020. године.
Говорећи на два догађаја у америчкој савезној држави Ајови у суботу, Трамп је такође покушао да се супротстави растућој забринутости међу демократама и неким републиканцима да би његов потенцијални повратак у Белу кућу представљао претњу демократији.
Иако се суочава са кривичним пријавама због покушаја да преокрене пораз на председничким изборима 2020. године, Трамп настоји да прикаже актуелног председника Џозефа Бајдена као опасног аутократу, називајући га комунистом, фашистом и тиранином.
Портпарол Бајденове кампање оценио је да су Трампови коментари који приказују Бајдена као претњу демократији покушај да скрене пажња јавности са сопствених проблема.
 
Knežević: DPS će na svakom koraku opstruisati popis stanovništa u Crnoj Gori

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Трамп позвао присталице да надзиру изборе у државама под контролом демократа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.