Обрадовић: Партизан и Звезда заслужују стална места у Евролиги

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Dec.2023, 09:43

Обрадовић: Партизан и Звезда заслужују стална места у Евролиги

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је после победе над ФМП Железником (105:61) да је екипа играла изузетно озбиљно од почетка до краја и додао је да је важно што је неке играче одморио и расподелио минутажу пред дупло коло Евролиге. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Такође, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << додао је да и његов клуб и Црвена звезда заслужују да буду стални учесници елитног такмичења.
„Отворили смо утакмицу веома озбиљно, постава која је почела меч је играла веома чврсту одбрану и нисмо спуштали ниво игре до краја“, рекао је Обрадовић на конференцији за медије.
Апострофирао је Обрадовић значај расподеле минутаже у екипи пред тешке мечеве против Монака (уторак) и Олимпије (четвртак).
„Недостајала су нам четири играча, Френк Камински је добио ударац против Панатинаикоса, проблеме имају и Данило Анђушић и Пи Џеј Доужер, а дуже је ван строја Урош Трифуновић. Због тога је било изузетно важно да расподелимо минутажу и растеретимо играче пред тешке изазове у Евролиги“, додао је Обрадовић.
На питање новинара о проширењу Евролиге и уласку Дубаија у елитно такмичење, што би могло да угрози позиције Партизан и Црвене звезде као учесника, Обрадовић је дао занимљив одговор. „Могу само да кажем да сам апсолутно сигуран да и Партизан и Црвена звезда апсолутно заслужују да буду стални учесници Евролиге, свака утакмица у Београду то доказује. Што се тиче Партизана, знам да смо прошле сезоне били најгледанији тим на домаћем терену, а путем ТВ-а само је Реал био гледанији од нас и то само зато што је играо Фајнал-фор“, закључио је Обрадовић.
Košarkaši Partizana ubedljivo pobedili FMP u Železniku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обрадовић: Партизан и Звезда заслужују стална места у Евролиги се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.