Израелска војска током ноћи спровела опсежне операције против Хамаса у Гази

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Dec.2023, 11:00

Израелска војска током ноћи спровела опсежне операције против Хамаса у Гази

Израелска војска је током ноћи извела опсежне операције против Хамаса и других милитантних група у Појасу Газе, а медији извештавају о тешким борбама у јужном делу палестинске енклаве. Фото: Танјуг/AP/Ali Mahmoud Израелски канал 12 наводи да је било више копнених борби у области Кан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Јунис, након обавештајних података да се неко од чланова Хамасовог руководства налази у граду.
Војни радио је јавио да израелске снаге такође делују у граду Газа и Беит Лахији, на северу енклаве, преноси Тајмс оф Израел.
Раније је војска саопштила да је извела ударе у Кан Јунису и Рафи у јужној Гази.
Сведоци су рекли да је израелска војска бацала летке у Кан Јунису, у којима позива становништво да се евакуише на југ, у Рафу, уз упозорење да је то подручје опасно.
Израелска војска је раније објавила мапу на којој је Појас Газе подељен на стотине малих зона, а коју намерава да користи за обавештавање палестинских цивила о активним борбеним зонама.
IDF: Cilj je uništenje Hamasa da ta grupa više nikada ne bi počinila zločin

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Израелска војска током ноћи спровела опсежне операције против Хамаса у Гази се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.