Студентске картице активне од данас, средњошколци до петка добијају новац

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Dec.2023, 21:36

Студентске картице активне од данас, средњошколци до петка добијају новац

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да би 90.000 студентских картица требало да буде подељено и да су оне активне од данас, а да би средњошколци новац требало да добију до петка. Фото: PrtSc/RTS Он је навео да има око 100.000 захтева за студентске картице, али да је валидирано >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 90.000.
„Пресрећан сам што су наши пензионери добили тих 20.000 динара. Верујем да ће моћи нешто да купе и себи, али ће моћи да купе и својим ближњима, да их обрадују нечим. Леп дан за њих, мало наше пажње за њихово стрпљење и за све оно што су за земљу увек спремни да учине“, рекао је Вучић за РТС.
Он је навео да за средњошколце нема тачан дан када ће бити исплаћен новац, али верује да ће новац јединицама локалне самоуправе уплатити у понедељак, што значи да би до петка сви средњошколци, односно њихове мајке, односно самохрани очеви или старатељи требало да добију најкасније тај новац.
„Тако да то мислим да су добре вести за људе и верујем да ће бити још неких, да ли сада или пред Нову годину, једнократних давања. Мислим да је данас премијерка Ана Брнабић разговарала са једним делом људи у култури па ћемо видети и о томе обавестити јавност“, поручио је председник.
Brnabić: Vlada ispunjava poljoprivrednicima sve što je obećala

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Студентске картице активне од данас, средњошколци до петка добијају новац се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.