Галант: Хамас разуме само силу

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Dec.2023, 21:12

Галант: Хамас разуме само силу

Израелски министар и члан ратног кабинета Јоав Галант изјавио је данас да палестинска милитантна група Хамас разуме само силу, додавши да ће израелске снаге наставити нападе на Појас Газе све док не буду постигле своје циљеве. Фото: Танјуг/Abir Sultan/Pool Photo via AP „Гледао сам нападе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и видео њихов интензитет из кокпита борбеног хеликоптера ваздушних снага изнад Појаса Газе. Као што сам говорио од првог дана, сада понављам, Хамас разуме само силу“, рекао је Галант у видео-обраћању, преноси „Тајмс оф Израел“.
Додао је да је израелска војска постигла „импресивне“ резултате откако је данас настављено бомбардовање Газе.
„Наставићемо да нападамо Хамас док не постигнемо циљеве: уништење Хамаса, његових војних капацитета и повратак талаца. Наставићемо ову мисију до успешног завршетка и победе над Хамасом“, рекао је Галант.
Израелска војска јутрос је саопштила да је обновила борбена дејства против Хамаса у Појасу Газе и да њени авиони изводе серију ваздушних напада на циљеве те милитантне групе.
Такође тврди да је Хамас прекршио услове привременог примирја и да је испалио ракету према израелској територији непосредно пред истицање примирја јутрос у шест сати по локалном времену.
Bela kuća: Nastavićemo da insistiramo na produženju primirja u Gazi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Галант: Хамас разуме само силу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.