Вучић се састао са Бин Заједом: Србија зна да цени своје велике пријатеље

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Dec.2023, 19:46

Вучић се састао са Бин Заједом: Србија зна да цени своје велике пријатеље

Председник Србије Александар Вучић састао се данас са председником Уједињених Арапских Емирата, шеиком Мохамедом бин Заједом ал Нахјаном, током самита о клими ЦОП28 у Дубаију и поручио да Србија јесте мала земља, али зна да цени своје велике пријатеље. Фото: PrtSc/Инстаграм/buducnostsrbijeav „Сусрет >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са пријатељима и однос пун поверења и подршке у временима великих превирања, ретка су драгоценост. Такав је и овај састанак са шеиком Мохамедом бин Заједом, са којим сам дуго разговарао о свим кључним питањима наших билатералних и економских односа, плановима за ЕXПО2027, као и о другим великим пројектима од значаја за нашу земљу“, написао је Вучић на Инстаграму.
Додао је да је председнику УАЕ лично честитао Национални дан Уједињених Арапских Емирата и изразио најбоље жеље за даљи напредак земље, „чији је фасцинантни успех пример и узор свима нама“.
„Посебну пажњу посветили смо кључним темама овогодишњег Самита ЦОП28, као и начинима на који Србија може да допринесе глобалној климатској акцији. Србија јесте мала земља, али и те како зна да цени своје велике пријатеље. Хвала Вам још једном, поштовани пријатељу, за сву наклоност коју показујете према нашој земљи“, навео је Вучић.
Više od 730.000 đaka širom Srbije dobilo mogućnost korišćenja brzog interneta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић се састао са Бин Заједом: Србија зна да цени своје велике пријатеље се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.