Поповић: Сутрашња утакмица је прилика да видимо колико можемо

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Dec.2023, 19:37

Поповић: Сутрашња утакмица је прилика да видимо колико можемо

Тренер фудбалера Војводине Ранко Поповић изјавио је на конференцији за медије пред утакмицу са Партизаном, да је сутрашњи меч прилика да његова екипа покаже колико може. Фото: ФК Војводина Фудбалери Партизана сутра од 15:30 часова дочекују екипу Војводине у утакмици 17. кола Суперлиге >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србије.
„Не смета ми што одмах после Звезде играмо са Партизаном, чак је лепо што имамо ту прилику. То су утакмице на којима треба да видимо где смо, оне треба да ти покажу докле си стигао и шта радиш. Неће та утакмица, као што волимо да причамо, бити нека утакмица године или деценије, али свакако је прилика да много тога покажемо и да видимо колико можемо“, истакао је Поповић.
Додаје да утакмица против Звезде даје за право његовом тиму да се нада добром резултату.
„Желимо да наставимо тим путем и ако будемо имали такву одговорност и тај фокус, и уз то елиминишемо грешке које правимо, онда можемо рећи да нам меч долази у правом моменту. О Партизану не бих много причао, јер ако се бавимо превише њима, може да нас заболи глава и да негде одлутамо. Хоћемо да изгледамо добро и да те добре ствари с тренинга пренесемо на терен“, закључио је Поповић.
Partizan u derbiju čeka Vojvodinu, fudbaleri Zvezde protiv Napretka u Kruševcu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Поповић: Сутрашња утакмица је прилика да видимо колико можемо се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.