Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Dec.2023, 18:14

Симпатизер Вука Јеремића исмејао ђиласовце: Нити сте најјачи, нити имате реалну подршку, све што ви радите је вештачки!

Како је он додао, „нису они најјачи, нити ви бацате свој глас, све је вештачки“. Фото: PrtSc Симпатизер Народне странке познат као „Дејо“, који на платформи Икс свакодневно објављује политичке постове, напао је коалицију окупљену око тајкунске листе Драгана Ђиласа „Србија против >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << насиља“.
Kada vam kazu da su najjaci i da bacate glas ako ne glasate za njih, vi pogledajte ovaj video, bio sam malo da ih obidjem i postavim neka pitanja.
Znaci, niti su najjaci, niti vi bacate svoj glas, sve je vestacki!
Zato ne nasedajte i glasajte za opoziciju, ali kako vi mislite,… pic.twitter.com/MCa19HBBWR
— Dejo (@samodejo01) December 1, 2023

– Када вам кажу да су најјачи и да бацате глас ако не гласате за њих, ви погледајте овај видео, био сам мало да их обиђем и поставим нека питања – навео је он.
Како је он додао, „нису они најјачи, нити ви бацате свој глас, све је вештачки“.
– Зато не наседајте и гласајте за опозицију, али како ви мислите, а не како вам преносе медији… – написао је он на мрежи X.
Funkcioner DS-a apeluje na Đilasa: Ne šaljite Vladimira Obradovića u emisije, ovo je jako loše – Đilasovci besni jer ih je obrukao! (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Симпатизер Вука Јеремића исмејао ђиласовце: Нити сте најјачи, нити имате реалну подршку, све што ви радите је вештачки! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.