Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Dec.2023, 16:40

Функционер ДС-а апелује на Ђиласа: Не шаљите Владимира Обрадовића у емисије, ово је јако лоше – Ђиласовци бесни јер их је обрукао! (ФОТО)

Владимир Обрадовић гостовао је у емисији „Реч на реч“ и показао сву „спретност“, „вештине“ и „знање“ које поседује, па су унутар опозиције морали да реагују. Фото: PrtSc Кандидат за градоначелника Београда у Ђиласовој коалицији „Србија против насиља“ Владимир Обрадовић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << показао је да је подобан кандидат, али за опозициону Академију за кадрове.
Или евентуално за неко дошколавање за јавне наступе, јер му то не иде баш од руке.
Чак је успео и да такозвана опозицију разорача својим гостовањима по емисијама, па су практично поручили: не шаљите га више у емисије!
Наиме, функционер ДС-а Горан Радојев апеловао је на тајкуна Драгана Ђиласа да држи кандидата за градоначелника скривеног до избора, јер уколико се и даље буде појављивао јавно, нестаће им и оно мало подршке што су имали.
Владимир Обрадовић гостовао је у емисији „Реч на реч“ и показао сву „спретност“, „вештине“ и „знање“ које поседује, па су унутар опозиције морали да реагују.
– После вечерашње емисије „Реч на реч“ имам само један савет – немојте више слати Владимира Обрадовића у дуеле, поготово не овако лоше припремљеног, ако заиста желите победу у Београду – написао је Радојев.
Фото: PrtSc Twitter Затим је уследило питање једног твитераша:
– А зашто? Објасните.
Фото: PrtSc Twitter – Зато што сам одгледао емисију – неубедљив, без јасних предлога и решења, критика недоречена уз неколико неистина (о броју изгорелих аутобуса!?) – одговорио је Радојев.
Фото: PrtSc Twitter – Ово вечерас је баш јако, јако лоше изгледало – написао је функционер ДС-а.
Ogadi ih narodu, pa se dokopaj fotelje: Opozicija u rasulu – Đilasovi mediji napali Tadića, Radulovića i Jeremića!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Функционер ДС-а апелује на Ђиласа: Не шаљите Владимира Обрадовића у емисије, ово је јако лоше – Ђиласовци бесни јер их је обрукао! (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.