Вучевић се састао са министром рада Азербејџана Сахилом Бабајевим

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Dec.2023, 16:27

Вучевић се састао са министром рада Азербејџана Сахилом Бабајевим

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић састао се данас са министром рада и социјалне заштите становништва Републике Азербејџан Сахилом Бабајевим, који предводи делегацију Азербејџана у званичној посети Србији. Фото: Танјуг/Министарство одбране и војска Србије Министар >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Вучевић истакао је да су општи односи Србије и Азербејџана добри, са тенденцијом даљег унапређења, саопштено је из Министарства одбране.
Он је нагласио да је један од стратешких циљева сарадње у области одбране са Азербејџаном унапређење и развој војно-војне, војноекономске и војнотехничке сарадње, за коју има доста потенцијала у наредном периоду.
Министар одбране захвалио је на принципијелној и безрезервној подршци коју Азербејџан пружа територијалном интегритету и целовитости Србије у бројним међународним организацијама по питању јужне српске покрајине Косова и Метохије.
Министар Бабајев изразио је задовољство на прилици да се сусретне са министром Вучевићем и нагласио да је један од показатеља добрих билатералних односа две земље и предстојећи сусрет председника Србије Александра Вучића и председника Републике Азербејџан Илхама Алијева Србији, поводом завршетка радова на гасном интерконектору Србија-Бугарска.
Он је нагласио да се сарадња две земље константно унапређује, укључујући и сарадњу у области одбране и изразио наду да ће се у наредном периоду проширити и на друге области од значаја за обе земље.
Vučević: Na izborima će građani odlučivati o budućnosti i opstanku Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучевић се састао са министром рада Азербејџана Сахилом Бабајевим се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.