Двоструки аршини тајкунске опозиције: Да је било ко из власти уместо Микетића на снимку, ви бисте га разапињали (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Nov.2023, 12:05

Двоструки аршини тајкунске опозиције: Да је било ко из власти уместо Микетића на снимку, ви бисте га разапињали (ФОТО)

„Имали бисте специјалне емисије и саговорнике на тему угрожености жена које су принуђене да се баве проституцијом“ Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Посланик СНС Владимир Ђукановић говорио је о случају опозиционара Ђорђа Микетића.
Ђукановић је на платформи X (Твитер) истакао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да опозиција упорно брани Микетића и да је, рецимо, било ко на власти уместо њега на снимку, иста та опозиција би га разапела.
„Да је било ко из власти уместо Микетића на снимку, ви би га разапањили. Имали би специјалне емисије и саговорнике на тему угрожености жена које су принуђене да се баве проституцијом, а које бахати представници власти искоришћавају за ниске страсти и то плаћају народним парама. Анализирали би данима ком криминалном клану припада тај припадник власти, од кога набавља кокаин, какве све баханалије иначе представници власти праве, ко учествује у оргијама, да ли такав може да буде у јавном животу, какав се пример даје друштву, посебно младима… Данима би вам то била ударна тема и не би вас било брига како је снимак доспео у јавност. Али, пошто је на снимку високо рангирани опозициони политичар са Шолак-Ђилас листе, онда вас баш брига за све горе поменуте теме. Е зато сте лицемери и зато ћете изгубити на изборима“, написао је Ђукановић на свом профилу на друштвеној мрежи X (Твитер).
Ovako orgija drogirani Đorđe Miketić: Prostitutka i kokain, a sve plaćeno narodnim novcem?! (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Двоструки аршини тајкунске опозиције: Да је било ко из власти уместо Микетића на снимку, ви бисте га разапињали (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.