Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Nov.2023, 11:03

Овако оргија дрогирани Ђорђе Микетић: Проститутка и кокаин, а све плаћено народним новцем?! (ФОТО)

Да невоља буде већа, девојка са снимка у једном тренутку каже Микетићу како ће он све то платити њој од посланичке плате?! Фото: PrtSc На друштвеним мрежама освануо је порно снимак народног посланика Ђорђа Микетића истакнутог члана Ђиласове листе „Србија против насиља“, а који >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нећемо преносити због експлицитног садржаја.
У скандалозном и срамном снимку види се, видно дрогирани Микетић са, вероватно исто тако дрогираном женском особом, а кокаин који се такође види на снимку, је вероватно уз новац још једно средство плаћања, којим Микетић плаћа, односно купује сексуалне услуге. Вероватно је то видео од свог идеолошког хрватског сабрата, Велибора Бујанеца, који има сличан модус операнди са проституткама.
Дрогира се и оргија, а сад глуми жртву Фото: PrtSc Снимак иначе снима трећа особа, која је све време у покрету, а Микетић и његова порно сарадница веома свесни тога, тако да нема говора о некаквом монтирању, тајном снимању и сличним стварима које би од њега направиле жртву. Напротив, пре би се могло рећи да је овде, на основу снимка била реч о некаквој свесној порнографији, можда и снимку и свингерају, обзиром да се још неки уздаси чују из суседне просторије.
Народне паре на проститутку и кокаин? Да невоља буде већа, девојска са снимка у једном тренутку каже Микетићу како ће он све то платити њој од посланичке плате?! Дакле, Микетић народним новцем плаћа проститутке и кокаин и због тога жели очигледно да дође на власт, на Ђиласовој листи, а не због народних интереса.
Лицемерна опозиција је одмах скочила у одбрану Микетића, говорећи како се власт овим снимком обрачунала са њим и слично. Тиме су показали, оно што смо већ знали да су заправо само једна лажна елита. Па није власт монтирала овај снимак, нити измислила, већ је све аутентично што је и Микетић признао. Сада санирају медијску штету јаловим причама како то може свакоме да се догоди…
Заборавили су како су прозивали своје политичке противнике за „неморал“, ријалитије, „срозавање вредности у овом друштву“ и сличне ствари. Замислите да је овакав снимак испливао, а да је у њему главни актер неко из владајуће коалиције. Целокупна опозиција и ђиласовци би урлали на сав глас, како је то одраз напредњачке бахатости, примитивизма, неморала“… А сада, када је њихов Микетић раскринкан као морални и људски талог, одмах мењају тезе и праве од њега жртву.
Куплер Ђорђе актер више кривичних дела Да се разумемо, право сваког човека је да ради са својим животом шта год хоће док не угрожава другог. Право је и јавности да зна какви га народни посланици и кандидати на изборима представљају. Овде има и елемената више кривичних дела, обзиром да код нас још увек није легализована ни проституција, као ни поседовање наркотика.
Уверени смо да ће грађани Србије 17. децембра дати јасан одговор на овакве ствари и да неће дозволити да победе они, који би власт користили да на овакве работе троше посланичке и друге плате.
Cirkus opozicija gora i od Srećka Šojića: Đilas lepljivih prstiju bi da bude kapetan ,,od belu lađu“ (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Овако оргија дрогирани Ђорђе Микетић: Проститутка и кокаин, а све плаћено народним новцем?! (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.