Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Nov.2023, 10:32

Лажни десничар: Милош Француз, Заветница и Бошко глуме русофиле, а увели би санкције Русији (ВИДЕО)

Бошко Обрадовић лицемерно глуми патриоту, док заправо намерава, као и претходно двоје, да уђе у коалицију са ђиласовцима. Copyright ATAImages/M.K./Antonio Ahel 24sedam/Katarina Mihajlović Милош Јовановић, Бошко Обрадовић, и Милица Ђурђевић Стаменковски годинама су варали грађане Србије, представљајући >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се за некакве патриоте и праве десничаре.
Временом су показали своје право лице, а сада је већ доказано да је њихов патриотизам, или боље речено ,,патриотизам“ трајао таман толико док нису почели да иду на канабе у стране амбасаде и то западне. Десничари који иду по мишљење у америчку и британску амбасаду, сада су се ухватили у коло и са тајкуном Ђиласом.
Милош Јовановић је већ постао његов јавни фан и више ни не крије да му је циљ да са Ђиласом сруши Вучића. Милица Заветница је већ добила надимак Мариника 2, а управо је Мариника 1 открила да ће са Заветницима у коалицију.
Тврде да су русофили, а увели би санкције Русији https://gradskeinfo.rs/wp-content/uploads/02-05-3ddee49aed5f6039753b2e9c204c17e8249788b68023ccfce010ed7610b9ceb2-7eca8a2e82a3d09b.mp4
Бошко Обрадовић лицемерно глуми патриоту, док заправо намерава, као и претходно двоје, да уђе у коалицију са ђиласовцима, међу којима је и Радомир Лазовић , који сматра да смо извршили геноцид у Сребреници и да треба да уведемо санкције Русији.
Ова лажна десничарска црна тројка, је као што видимо, одавно раскринкана. Не може се бити русофил, драги мој десничари ако идете по мишљење у западне амбасаде и хоћете у коалицију са Радомиром Лазовићем. Једно са другим не иде.
Cirkus opozicija gora i od Srećka Šojića: Đilas lepljivih prstiju bi da bude kapetan ,,od belu lađu“ (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лажни десничар: Милош Француз, Заветница и Бошко глуме русофиле, а увели би санкције Русији (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.