Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Nov.2023, 10:24

Циркус опозиција гора и од Срећка Шојића: Ђилас лепљивих прстију би да буде капетан ,,од белу лађу“ (ВИДЕО)

На крају можемо само рећи да је Драган Ђилас већи Срећко Шојић од самог Срећка Шојића. Циркус политичар са лепљивим прстима. Фото: PrtSc Ђиласова коалиција је толико циркузантска да некада изгледа као већа пародија од Тесне коже и Беле лађе заједно.
Но, можда би нам били само >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << смешни, када не би озбиљно желели да се опет врате на власт, а то већ није нимало смешна опција, него је и трагична.
Но, ми смо народ који у свакој ситуацији воли да се нашали, а нико није подеснији субјекат и објекат за то, од циркус политичара из опозиције.
О томе сведочи и овај забавни клип, који добро осликава немоћ и циркузанство опозиције.
https://gradskeinfo.rs/wp-content/uploads/02-05-cf4f2572479a9d6603af8f0ac87139d208810515b4682bd2297aaefa0c1c5b43-8f9f484b.mp4
У једном тренутку се у клипу појављије и Ивица Дачић. Да ли би Ђилас волео да Ивица буде уз њега и да за њега подигне руку, просудите сами. Верујемо да би Ђилас и његова коалиција то волели, али пита се и Ивица ту.
На крају можемо само рећи да је Драган Ђилас већи Срећко Шојић од самог Срећка Шојића. Циркус политичар са лепљивим прстима. Грађани су одавно препознали какав је Ђилас преварант, па ће он добити изборе, али кад и сви ми постанемо капетани од белу лађу.
Prototip fejk kandidata: Đilasov Vladimir Obradović dokazani lažov, uzimao pare od rusofila, a sad težak zapadnjak

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Циркус опозиција гора и од Срећка Шојића: Ђилас лепљивих прстију би да буде капетан ,,од белу лађу“ (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.