Јокићево кошаркашко савршенство уз лекцију за Турчина

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Nov.2023, 10:09

Јокићево кошаркашко савршенство уз лекцију за Турчина

Никола Јокић је одиграо још једну маестралну партију за Денвер Нагетсе у НБА лиги. Фото: Танјуг/David Zalubowski Јокић је у победи свог тима резултатом 134:124 уписао нови невероватан трипл-дабл учинак са 32 поена, десет скокова и 15 асистенција.Уз све, Јокић је имао 63 одсто успешности у шуту >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << из игре (12/19), шутнуо је само две тројке и погодио једну, а није имао ниједну изгубљену лопту.
Јокић је потпуно надиграо момка који се у јавности представља као његов наследник, турског центра Алперена Шенгуна који је дуел завршио са 22 поена, седам скокова и четири асистенције.
Некадашњи Јокићев саиграч из репрезентације Србије Бобан Марјановић није добио ни секунд времена у игри за Хјустон, у ком је најефикаснији био Џејлен Грин са 26 поена и девет асистенција.Јокић је велику подршку имао у Мајклу Портеру који је убацио 30 поена уз 10 скокова и пет асистенција, а вреди истаћи и повратничку партију Џамала Мареја са 16 поена уз по шест скокова и асистенција.
Победи се радовао и српски тренер Дарко Рајаковић, шеф стручног штаба Торонта чија екипа је савладала фаворизовани Финикс са 112:105.
Čak 6 srpskih basketaša u trci za 3h3 MVP titulu – evo kako da glasate za naše momke

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокићево кошаркашко савршенство уз лекцију за Турчина се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.