Ово је тајни састојак кафе који гарантује раван стомак

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Nov.2023, 20:00

Ово је тајни састојак кафе који гарантује раван стомак

До равног стомака можете доћи и без одласка уз теретану. Фото: Pexels/Samer Daboul Брз метаболизам и редовно вежбање одличана су комбинација за мршављење и раван стомак. Међутим, до равног стомака и уског струка можете доћи и без одласка у теретану тако што ћете свој метаболизам убрзати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << – испијањем кафе.
Наравно, подразумева се да конзумират чисту црну кафу, без млека.
Нутрициониста Лиса Ричардс упозорава како разни напици од кафе могу додати калорије нашем дневном уносу и то без да ми то одмах схватимо.
Фото: Unsplash/David Zieglgansberger Осим тога, ако пијете јако зашећерену кафу, од тога ћете се тешко одвикнути па је најбоље држати се обичне, црне кафе без додатака.
Ипак, како би та црна кафа била делотворна и како би убрзала метаболизам у њу је потребно додати само један чудесни састојак – цимет.
– Цимет подстиче термогенезу у телу – објашњава нутрициониста. Наиме, то је процес загрејавања тела и он може довести до тога да сагоревамо више калорија.
Успут, цимет је природна опција за подстицање термогенезе и свакако је бољи избор од разних суплемената који чине исто.
Kafa je lek: Tri šoljice dnevno spasavaju srce i glavu, ali jedna vrsta može biti i otrov

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ово је тајни састојак кафе који гарантује раван стомак се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.