Анћелоти у Алонсу види новог тренера Реала: Познаје клуб и популаран је

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Nov.2023, 14:24

Анћелоти у Алонсу види новог тренера Реала: Познаје клуб и популаран је

Тренер фудбалера Реала Карло Анчелоти изјавио је да Ћаби Алонсо има профил да буде шеф стручног штаба мадридског клуба, преносе шпански медији. Фото: WikimediaCommons/Станислав Ведмидь Алонсо је тренер Бајера из Леверкузена, а од 2018. до 2019. је радио у тренерској академији мадридског >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << клуба. Шпански медији су раније најавили да би Алонсо на крају сезоне могао да преузме Реал.
„Он је био сјајан играч и има фантастичну тренерску каријеру. Има профил да буде тренер Реала, јер познаје клуб и веома је популаран“, истакао је Анчелоти.
Алонсо је преузео Бајер у октобру прошле године када је клуб из Леверкузена био претпоследњи на табели Бундеслиге.
Шпански тренер је на крају сезоне освојио шесто место са Бајером и изборио пласман у Лигу Европе. Екипа из Леверкузена је прошле сезоне стигла и до полуфинала Лиге Европе, а тренутно се налази на првом месту на табели Бундеслиге са 34 бода.
Алонсо има уговор са Бајером до јуна 2026. године.
Kik bokseri Srbije osvojili 11 medalja na Svetskom prvenstvu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Анћелоти у Алонсу види новог тренера Реала: Познаје клуб и популаран је се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.