Сари најавио одлазак: Нешто није како треба

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Nov.2023, 13:11

Сари најавио одлазак: Нешто није како треба

Тренер Лација Маурисио Сари најавио је да би у скоријем року могао да напусти екипу из Рима. Фото: Wikimedia Commons/Soccer.ru Небескоплави су у утакмици десетог кола Серије А поражени од фењераша Салернитане са 2:1, и после те утакмице је тренер Лација био веома незадовољан.
„Изгубили >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << смо карактер и иницијативу. Пошто смо постигли гол у првом полувремену, повукли смо се и надали да ћемо контролисати утакмицу још 50 минута. То није карактеристика овог тима“, рекао је Сари.
Сари је наговестио да је направио грешку што је напустио Енглеску и најавио да би могао да напусти екипу Лација.
„Очигледно да нешто није како треба. Да сам сигуран да сам ја проблем, повукао бих се одмах. Не разумем како је могуће да третирам тим другачије у односу на прошлу сезону. Напротив, још сам оштрији“, завршио је италијански стручњак.
Kik bokseri Srbije osvojili 11 medalja na Svetskom prvenstvu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сари најавио одлазак: Нешто није како треба се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.