Ђиласова листа је опасна за Србију! Тадић жестоко раскринкао НАТО опозицију! (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Nov.2023, 19:01

Ђиласова листа је опасна за Србију! Тадић жестоко раскринкао НАТО опозицију! (ВИДЕО)

У прилог томе најбоље сведочи чињеница да је Ђиласова листа настала као резултат вишемесечног лешинарења над трагедијама у ОШ „Владислав Рибникар“ Фото: Танјуг/Тара Радовановић Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић поделио је снимак на друштвеним мрежама где >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << истиче да је листа Драгана Ђиласа опасна за Србију.
Тадић је навео да је листа тајкуна Ђиласа опасна, јер се људи који се налазе на њој боре само за власт, а не и за добробит друштва.
„Они који се боре само за власт, а не боре се да поправе друштво и његове вредности, они су опасни за будућност Србије, они су опасни за будућност сваког њеног грађана“, поручио је Тадић.
https://gradskeinfo.rs/wp-content/uploads/VID-20231125.mp4
Тадић је алудирао на листу „Србија против насиља“, која је окупљена око председника Странке слободе и правде Драгана Ђиласа, будући да је ова коалиција небројено пута показала да их занимају само фотеље, а не интереси грађана и државе.
Gujon reagovao na sramne napade Đilasovaca na Novaka Đokovića: Ovako izgleda kad se udruže regionalni mrzitelji svega srpskog!

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђиласова листа је опасна за Србију! Тадић жестоко раскринкао НАТО опозицију! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.