Вучић: Породица је стуб Србије, обичаји су оно што нас је одржало

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Nov.2023, 16:28

Вучић: Породица је стуб Србије, обичаји су оно што нас је одржало

Председник Србије Александар Вучић посетио је данас кућу породице Радић, у месту Шупљак код Суботице, истакавши да је породица стуб Србије а обичаји оно што нас је одржало. Фото: PrtSc/Instagram/buducnostsrbijeav „Посетио сам домаћинску кућу породице Радић, у месту Шупљак код Суботице и имао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прилику да бар неколико минута помогнем у прављењу овогодишњих чварака“, написао је Вучић на свом Инстаграм налогу buducnostsrbijeav.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)


Он је навео да је пробао и чварке и кобасице, и сланину, „ама баш све што су Радићи за своје госте и укућане припремили“, а да је на крају на ред дошла и штрудла са маком.
„Породица је стуб Србије, а обичаји су оно што нас је одржало. Живела Србија!“, написао је Вучић.
Vučić će sutra primiti učenike i nastavnike OŠ „Sveti Sava“ iz Zvečana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Породица је стуб Србије, обичаји су оно што нас је одржало се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.