Кецмановић победио Музетија након преокрета, Србија води против Италије

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Nov.2023, 16:24

Кецмановић победио Музетија након преокрета, Србија води против Италије

Српски тенисер Миомир Кецмановић победио је Италијана Лоренца Музетија са 2:1 (6:7(6:8), 6:2, 6:1) у првом мечу полуфинала Дејвис купа у Малаги. Меч је трајао два сата и 22 минута. Фото: Танјуг/AP Photo/Manu Fernandez У првом сету Кецмановић је дошао до брејка већ у првом гему. Имао је поново прилику >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да понови брејк у шестом гему али Музети је успео да се одбрани. Италијан је успео да српском тенисеру одузме сервис у десетом гему и сет потом одведе у тајбрејк. Кецмановић се лоше бранио и правио грешке које је Музети користио. На крају први сет осваја Италијан, после бољег сервирања.
Током другог сета Кецмановић је урадио оно што није у првом. Одузео је сервис противнику у шестом гему и осмом гему, за изједначење у сетовима. Наставио је српски тенисер у истом ритму током трећег сета. Већ у другом гему дошао је до брејка, који је затим експресно потврдио. Опет је дошао Кецмановић до брејка у четвртом гему и тако повео са 4:0. Након тога наставио је сигурно да сервира до победе у мечу.
У другом мечу дана састаће се Јаник Синер и Новак Ђоковић од 15 часова.
Beker: Đoković je najbolji sportista sveta – kralj lavova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кецмановић победио Музетија након преокрета, Србија води против Италије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.