Акција озелењавања касарне „Генерал Јован Мишковић“

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Nov.2023, 16:00

Акција озелењавања касарне „Генерал Јован Мишковић“

Кадети Војне академије и Медицинског факултета ВМА данас су, са преко 250 двогодишњих садница различитог листопадног и зимзеленог дрвећа, извели озелењавање касарне Фото: Танјуг/Министарство одбране и Војска Србије „Генерал Јован Мишковић“, на површини од преко два хектара.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Акција је спроведена у сарадњи са стручним лицима из ЈКП „Зеленило – Београд“, са циљем оплемењивања простора у ком бораве кадети и запослени, саопштило је Министарство одбране.
Осим стварања услова за пријатнији и здравији живот, данашња акција имала је и едукативни карактер из области екологије и очувања животне средине. Садњом стабала у касарни, кадети су доказали да је могуће покренути масовну еколошку иницијативу за изградњу здравије животне средине, значајне за чистији ваздух у градском језгру Београда, додаје се у саопштењу.
Euleks šalje Specijalizovani tim u četiri opštine na severu KiM

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Акција озелењавања касарне „Генерал Јован Мишковић“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.