Кејн: Рекорди су да се руше, али је резултат увек најважнији

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Nov.2023, 15:04

Кејн: Рекорди су да се руше, али је резултат увек најважнији

Енглески фудбалер и нападач Бајерна Хари Кејн изјавио је, након утакмице са Келном, да су рекорди ту да се руше, али да му је најбитнији резултат на крају утакмице. Фото: Танјуг/AP Photo/Martin Meissner Бајерн је јуче на гостовању победио екипу Келна, а Кејн је постигао једини гол на сусрету >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и тако дошао до 18. гола у овој сезони.
Тиме је оборио рекорд Кевина Кигана, који је играо за Хамбургер, као енглески играч са највише голова у једној сезони немачког шампионата. „Била је то заиста добра утакмица. Требало је да дамо више голова у првом полувремену. У наставку смо контролисали игру. Ово је важна победа након међународне паузе. Резултат је оно што је најважније. Неки људи су вероватно очекивали мало више, али Келн се добро бранио, а и ми смо. Рекорди су да се руше, али је резултат увек најважнији“, истакао је Кејн за званични сајт клуба.
Bahar: Pobeda protiv Vojvodine za početak dobre serije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кејн: Рекорди су да се руше, али је резултат увек најважнији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.