Кличко: Две особе повређене у руском нападу дроновима на Кијев

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Nov.2023, 11:02

Кличко: Две особе повређене у руском нападу дроновима на Кијев

Више делова Кијева били су јутрос мета масовног напада дроновима, изјавио је један очевидац, а градоначелник Виталиј Кличко саопштио је да су две особе повређене када су фрагменти оборених дронова пали на стамбене зграде. Фото: WikimediaComonns/Olaf Kosinsky Кличко је на свом Телеграм каналу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << написао да су фрагменти пресретнитих дронова изазвали пожар у једном обданишту, преноси Ројтерс.
Украјински медији претходно су јавили да се у Кијеву чула серија експлозија.
Ваздушна узбуна је објављена у низу области у Украјини – Кијевској, Черкашкој, Черниговској, Сумској Харковској, Полтавској, Дњепропетровској, Николајевској, Кировоградској и Херсонској, пренео је Унијан.
Kijev: Rusija noćas pokrenula najmasovniji napad dronovima na Ukrajinu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кличко: Две особе повређене у руском нападу дроновима на Кијев се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.