Јутро хладно, током дана облачно са сунчаним интервалима, суво и топло

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Nov.2023, 08:23

Јутро хладно, током дана облачно са сунчаним интервалима, суво и топло

Јутро ће у нашој земљи бити хладно, понегде са слабим мразем, на северу и западу местимично са слабом кишом, а током дана умерено облачно са сунчаним интервалима, суво и топлије. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Ветар слаб и умерен, на истоку западни и југозападни. Најнижа температура >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од -1 до 6, највиша од 13 до 17 степени.
Крајем дана јаче наоблачење са кишом које ће прво захватити Војводину, саопштио је Републички хидрометеролошки завод.
У Београду ујутру и пре подне претежно облачно уз могућност слабе кише, а од средине дана умерено облачно са дужим сунчаним интервалима и топлије. Ветар слаб и умерен западни и југозападни. Најнижа температура од 2 до 6, највиша око 15 степени.
У Србији у уторак облачно и хладније са кишом у свим крајевима. Увече и у току ноћи киша ће на планинама прећи у снег.
У среду у Војводини престанак падавина, а у осталим крајевима и даље кишовито. На планинама југозападне Србије снег уз стварање/повећање висине снежног покривача за 10 до 20 цм. Дуваће јак и олујни северни и северозападни ветар.
Од четвртка до суботе, 23 – 25. новембра, мало до умерено облачно, суво и хладно.
У недељу, 26. новембра, ново наоблачење с кишом, на планинама са снегом.
Najzanimljiviji muzeji u Srbiji: Muzej parfemskih bočica „Pudar“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јутро хладно, током дана облачно са сунчаним интервалима, суво и топло се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.