Француска ће послати за Газу санитетски материјал и болнички брод

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Nov.2023, 17:55

Француска ће послати за Газу санитетски материјал и болнички брод

Француска ће послати још санитетског материјала и други болнички брод за Газу, саопштила је данас Канцеларија председника Француске Емануела Макрона. Фото: Танјуг/AP Photo/Amr Nabil Почетком наредне седмице Француска ће послати авион са више од 10 тона
санитетског материјала и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << учествоваће у хуманитарним летовима са медицинском помоћи Европске уније 23. и 30. новембра, пренео је Ројтерс.
Француска припрема и други болнички брод, носач хеликоптера Диксмуд, који ће ускоро стићи у Египат.
Први француски носач хеликоптера – Тонер, који има око 60 кревета и два оперативна блока већ се налази у региону.
Француска ће, такође, распоредити цивилне и војне авионе ради евакуације болесне или повређене деце из Газе, наводи се у саопштењу.
Француска је током новембра послала 54 тона хуманитарне помоћи за Газу преко Египта.
Policija utvrđuje okolnosti povodom uzvika „za dom spremni“ u Vukovaru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Француска ће послати за Газу санитетски материјал и болнички брод се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.