Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Nov.2023, 16:06

За време предстојећих празника један гранични прелаз радиће свакодневно

Радно време граничног прелаза Хоргош 2 ће од сутра бити продужено. Наиме, до краја јануара следеће године, овај гранични прелаз ће свакодневно радити 24 часа. Фото: Управа царина Како напомињу из Управе Царина Републике Србије, ово је одлучено због уобичајено већег прилива путника >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у време предстојећих празника како не би долазило до стварања гужви на граничном прелазу.
На овом линку АМСС-а можете погледати какво је тренутно стање на улазу у Србију, као и на улазу у Мађарску, а приметно је да је на граничном прелазу са суседном државом већа концентрација аутомобила који чекају у колонама.
На поменутом сајту можете погледати какво је тренутно стање и на граници са Хрватском, Буграском и Македонијом.
Vučić i Čeferin obilaze novoizgrađeni stadion „Kraljevica“ u Zaječaru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак За време предстојећих празника један гранични прелаз радиће свакодневно се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.