Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Nov.2023, 15:00

Чеферин стигао у Србију – председник Уефе прво у Зајечару, па на меч Србије и Бугарске

Председник Европске фудбалске уније Александер Чеферин стигао је у Србију где ће бити специјални гост Фудбалског савеза Србије на отварању новог стадиона у Зајечару и кад „Орлови“ играју одлучујући меч за пласман на Европско првенство у Лесковцу против Бугарске. Фото: Танјуг/AP/Alessandra >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Tarantino Како је саопштено на сајту ФСС, Словенац је указао велику част ФСС и држави Србији, пошто ће бити присутан на оба ова велика догађаја за нашу земљу, заједно са Зораном Лаковићем, директором Националних асоцијација Уефе и Зораном Јанковићем, градоначелником Љубљане.
Чеферина је на нишком аеродрому „Константин Велики“ сачекала делегација ФСС-а на челу са председником Драганом Џајићем, односно потпредседником Браниславом Недимовићем и генералним секретаром Јованом Шурбатовићем.
„Orlovi“ protiv Bugarske za istoriju i nacionalni ponos

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Чеферин стигао у Србију – председник Уефе прво у Зајечару, па на меч Србије и Бугарске се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.