Рукометаши Војводине сигурни против Врања, следи пут у Шпанију и меч одлуке са Ла Риохом

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Nov.2023, 17:52

Рукометаши Војводине сигурни против Врања, следи пут у Шпанију и меч одлуке са Ла Риохом

Рукометаши Војводине остварили су нову, десету победу у Суперлиги Србије. Новосадски тим је био домаћин у Врбасу екипи Врања и славио је са 36:23 (19:11) у 10. колу. Фото: РК Војводина Утакмица 10. кола одиграна је раније како би се Војводина спремила за пут у Шпанију, где их очекује реванш >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са Ла Риохом.
Бекови Пуховски и Голубовић су “експлодирали” са по 9 односно 6 голова.
Војводина на пут у Шпанију креће у недељу, а утакмица је у уторак у Логроњу. Тај дуел по многима биће и пресудан за наде Новосађана да изборе пласман у даљу фазу Лиге Европе.
Војводина ће затим, идућег викенда, играти против Обилића у Београду.
Čak 18 asistencija Jokića – Nju Orleans ipak slavio uprkos novom tripl-dablu Srbina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рукометаши Војводине сигурни против Врања, следи пут у Шпанију и меч одлуке са Ла Риохом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.