Мали: На рачуну буџета Србије скоро пет милијарди евра

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Nov.2023, 19:58

Мали: На рачуну буџета Србије скоро пет милијарди евра

Министар финансија Синиша Мали објавио је на свом Тик Ток каналу да се на рачуну буџета Србије данас налази скоро пет милијарди евра и да никада није било више новца на њему. Фото: Танјуг/Немања Јовановић „Када се каже Трезор многи замисле огроман сеф пун новчаница, ипак сав >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << новац Србије налази се овде, на рачуну и никад га није било више. Скоро пет милијарди евра. Није лоше зар не”, казао је он у видеу у којем је показао како изгледа Трезор Србије.
Мали је нагласио да ће новца на рачуну буџета бити још више и то како каже за нове болнице, школе, вртиће, аутопутеве, пруге, али и веће пензије и плате.
„За вас и вашу будућност”, истакао је потпредседник владе и министар финансија.
Mali i Peng: Nikad bolja saradnja Srbije i Kine

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мали: На рачуну буџета Србије скоро пет милијарди евра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.