Алкараз убедљив против Медведева, заказао дуел са Ђоковићем у полуфиналу Торина

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Nov.2023, 18:28

Алкараз убедљив против Медведева, заказао дуел са Ђоковићем у полуфиналу Торина

Карлос Алкараз савладао је Данила Медведева 2:0, по сетовима 6:4, 6:4 у трећем мечу на Завршном турниру у Торину па ће се са првог места Црвене групе у полуфиналу укрстити са Новаком Ђоковићем. Фото: Танјуг/AP/Antonio Calanni Шпанац је после само једног сата и 21 минута стигао до победе која >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << га поставља на прву позицију Црвене групе.
Алкараз је заслужено савладао Медведева који није био на свом препознатљивом нивоу. Шпанац је у свим статистичким сегментима игре био бољи од руског тенисера.
Медведев је најбољи тенис играо на почетку првог сета, када је у трећем гему пропустио две брејк лопте. Од овог тренутка, Алкараз је заиграо доста боље, у седмом гему узео сервис ривалу не дозволивши му да освоји ни један поен, након чега је гем привео крају.
Други тенисер света је и у другом сету био бољи од противника. До брејка је стигао у деветом гему, повео са 5:4, да би већ у наредном ставио тачку на меч.
Алкараз ће у првом полуфиналу играти против Новака Ђоковића, док ће у другом снаге одмерити Медведев и Синер.
Erik Lambrehts sudi utakmicu Srbije i Bugarske

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алкараз убедљив против Медведева, заказао дуел са Ђоковићем у полуфиналу Торина се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.