Ерик Ламбрехтс суди утакмицу Србије и Бугарске

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Nov.2023, 17:12

Ерик Ламбрехтс суди утакмицу Србије и Бугарске

Белгијанац Ерик Ламбрехтс биће главни судија на мечу 8. кола квалификација за Европско првенство између фудбалских репрезентација Србије и Бугарске у Лесковцу, објавила је Европска фудбалска унија. Фото: Pixabay/chiraphat Фудбалери Србије у недељу од 15 сати у Лесковцу дочекују екипу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Бугарске, у утакмици осмог кола квалификација за Европско првенство.
„Орловима“ је за пласман на Европско првенство у Немачкој наредне године потребан најмање реми са гостујућом селекцијом, јер би потенцијални пораз Мађарске од Црне Горе и Србије од Бугарске, Црну Гору послао на Евро.
Белгијски судија је репрезентацији Србије већ судио на мечу са Азребејџаном у склопу квалификација за Мундијал у Катару прошле године.
Stojanović: Nadam da ćemo u Leskovcu da overimo plasman na Evropsko prvenstvo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ерик Ламбрехтс суди утакмицу Србије и Бугарске се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.