Ненад Лалатовић нови тренер фудбалера Спартака из Суботице

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Nov.2023, 14:23

Ненад Лалатовић нови тренер фудбалера Спартака из Суботице

Фудбалски клуб Спартак саопштио је данас да је Ненад Лалатовић нови тренер клуба из Суботице. Фото: ФК Војводина Лалатовић ће бити сутра представљен јавности, а на клупи Спартака је заменио Александра Кержакова, који је јуче споразумно раскинуо уговор са клубом из Суботице >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << после серије лоших резултата у Суперлиги Србије.
Спартак је тренутно на 11. месту на табели СЛС са 16 бодова, а последњу победу у домаћем првенству остварио је осмог октобра против ТСЦ-а (2:0).
Лалатовић (45) је раније водио украјинску Зорију, Младост ГАТ, Раднички (Н), Борац (БЛ), Раднички (КГ), Ал Батин, Војводину, Чукарички, Црвену звезду, Борац, Напредак, Вождовац, Пролетер, Срем, као и младу репрезентацију Србије. Он је последњи тренерски ангажман имао у Зорији, а у украјинском клубу добио је отказ крајем септембра после мање од два месеца.
Navijaču Partizana doživotno zabranjen dolazak na utakmice kluba

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ненад Лалатовић нови тренер фудбалера Спартака из Суботице се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.