Сутра током дана претежно сунчано, суво и топло, увече наоблачење и киша

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Nov.2023, 15:09

Сутра током дана претежно сунчано, суво и топло, увече наоблачење и киша

У Србији сутра после свежег јутра, током дана претежно сунчано, уз малу и умерену облачност, топло и суво. Фото: Градске инфо У Војводини претежно облачно, местимично са слабом кишом.
Ветар слаб и умерен јужни и југозападни. Јутарња температура од 3 до 11, а највиша дневна од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 17 до 22 степена, саопштио је РХМЗ.
Крајем дана и током ноћи у свим пределима даље повећање облачности, уз интензивирање падавина у Војводини, али и ширење падавинске зоне на западне, централне и источне пределе Србије. У Београду после свежег јутра, током дана претежно сунчано уз малу и умерену облачност, топло и суво.
Ветар слаб и умерен јужни и југозападни. Јутарња температура од 6 до 11, а највиша дневна око 20 степени.
Крајем дана наоблачење, током ноћи са кишом.
У Србији у среду облачно, местимично са кишом и осетно хладније, уз слаб и умерен северозападни ветар. На северу Војводине и у Неготинској Крајини суво уз делимично разведравање. У осталим пределима престанак падавина очекује се увече. Затим, умерено до потпуно облачно, у четвртак суво, од петка хладније, местимично са кишом, на високим планинама са суснежицом и снегом.
Више падавина се очекује у петак после подне и суботу пре подне и то на југозападу, југу и југоистоку земље, док ће у недељу падавине бити само локална појава.
Brnabić: Opozicija priprema teren da od 18. decembra pravi haos

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра током дана претежно сунчано, суво и топло, увече наоблачење и киша се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.