Брнабић: Било смо сендвичари – сада смо звери

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Nov.2023, 08:11

Брнабић: Било смо сендвичари – сада смо звери

Председница Владе Ана Брнабић рекла је да су иницијативом „ПроГлас“ сви грађане Србије који мисле другачије “оптужени да су звери“. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић „Ми смо до јуче били само сендвичари, а сада смо звери. Оно што је мени био фокус, односно оно што је мени одвукло >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пажњу у том њиховом тзв. прогласу, је то што су они сада оптужили све остале грађане Србије да су звери“, рекла је Брнабић за Пинк.
Истакла је да су напади из дела опозиције почели нападом на породицу председника Србије Александра Вучића, те да је због тога њена мајка била на митингу Српске напредсне странке у Пироту како би дала подршку мајци председника Вучића. „Та кампања је почела тако што су се напади на председника, односно на породицу председника Александра Вучића проширили и достигли размере које ни у једној цивилизованој или било којој другачијој земљи или политичком систему никада нису виђени или забележени, дакле дошли су до тога да најмучније вређају мајку председника Вучића“, рекла је Брнабић.
Она је истакла да је глумац Драган Бјелогрлић отишао на хрватску телевизију да прича о томе како је ово зверињак. Како је оценила, сада се директно хрватска национална телевизија укључила у изборну кампању.
Брнабић је оценила да не постоје докази да СНС пријављује људе на адресе у Београду како би гласали на предстојећим изборима, те да су лажне оптужбе појединих политичара.
„Они праве атмосферу како би 18. децембра кренули у хаос на улицама. То не смемо да дозволимо“, нагласила је премијерка.
Dobre vesti za penzionere! Vučić: Do kraja novembra dobijaju 20.000, a od prvog januara sledi novo povećanje penzija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић: Било смо сендвичари – сада смо звери се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.