Папа: Упутити више хуманитарне помоћи Гази, ослободити таоце које држи Хамас

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Nov.2023, 16:08

Папа: Упутити више хуманитарне помоћи Гази, ослободити таоце које држи Хамас

Папа Фрања упутио је данас позив да рањени у Гази буду одмах збринути, да се осигура заштита цивила и да се више хуманитарне помоћи допреми у Појас Газе. Фото: AP/Gregorio Borgia Он се, истовремено заложио за ослобађање талаца које држи Хамас, пренео је Ројтерс.
Папа Фрања је поново >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << позвао на прекид борби у рату између Израела и Хамаса, рекавши да свако људско биће има право да живи у миру, пренела је Анса.
„Нека оружје утихне, оно никада неће донети мир и нека се сукоб не шири. Доста, доста браћо, доста!“, поручио је папа Фрања после данашње молитве…
Он је истакао да свако људско биће, било хришћанин, Јеврејин, муслиман, било које верске исповести, јесте свето и драгоцено у Божјим очима и има право да живи у миру.
Rojters: Šolc planira da udvostruči nemačku vojnu pomoć za Ukrajinu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Папа: Упутити више хуманитарне помоћи Гази, ослободити таоце које држи Хамас се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.