Орлић: Само је глас за „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, глас за стабилност

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Nov.2023, 13:35

Орлић: Само је глас за „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, глас за стабилност

Потпредседник СНС Владимир Орлић поручио је да једино глас за листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ јесте глас за стабилност и сигурност, за поштовање сваке мајке и чување сваког детета у Србији, за земљу поносних и успешних људи која је с временом само снажнија. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Јадранка Илић У интервјуу за данашњи „Ало“, Орлић је рекао да од опозиције очекује прљаву предизборну кампању.
„Одавно су прогласили отворени лов на главу председника Србије Александра Вучића, али и на свакога ко само носи његово презиме. Мајку, оца, брата, децу… Сада и на најмлађег сина, дете од шест година. Ништа им није свето, прљавштина и подмукла безобзирност коју показују је незапамћена.
Али то је сва њихова политика: линч туђе деце, уништавање туђих породица. То би са целом Србијом урадили само ако им падне шака“, рекао је Орлић.
Што се тиче критике опозиције на његов начин вођења седница Скупштине Србије, Орлић одговара да би се забринуо да га такви хвале.
„За дивљачко понашање које су показали могу да се жале искључиво сами себи и својој „памети“. Нити је ко терао лажне „десничаре“ што воле тајкунски казан да се залећу на председника Србије као помахнитали уличари и суманута руља куртијевска, нити је ове лажне „проевропске“ било ко приморао да вриште, дувају у вувузеле, скачу и газе по клупама, ломе народну имовину, као да им се колективно откачила жица у глави“, рекао је Орлић.
С друге стране, истиче, изборна листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ у кампањи ће говорити о резултатима, као и о плановима за будућност. „Како да нам пензије и плате расту и даље, да изградимо још ауто-путева, нових болница и клиничких центара, још више новца обезбедимо и за пољопривреду и за ИТ сектор. То су питања која значе бољи живот људи и Србију која је још снажнија и још успешнија“, поручио је Орлић.
Коментаришући то што су на листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ и Радослав Милојичић Кена, Татјана Мацура и Дејан Булатовић, потпредседник СНС каже да је политика напретка коју води та странка јесте политика која окупља.
„Отуда и широки народни покрет који стоји иза листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, решен да подржи управо такву политику: много људи, различитих организација, удружења, разуме колико је важно да Србија иде напред. И желе да буду део тога, јер данас пишемо историју своје земље, а бројне изазове успешно ћемо савладати само ако смо јединствени и сложни“, поручује Орлић.
На питање да је очекивао најаву опозиционара да ће се ујединити након избора, с обзиром на то да имају потпуно различите ставове о многим питањима, потредседник СНС одговара да они немају никакве ставове, већ заједничку жељу за влашћу. Како је рекао, на том путу имају и заједничког противника ког су прогласили за заједничког непријатеља и ког би заједнички да униште на сваки начин, а то је Александар Вучић.
„И то је све што имају заиста. Као што су се прошле године за трен ока испред Ђиласа постројили ДС С, Двери, Заветници, ПОКС, јер су помислили да ће тако моћи да очерупају Београд, тако ће урадити и сада, било где, само ако им се за то пружи прилика. И сами то кажу. Немају, дакле, никакав проблем самопроглашени „десничари“ да иду са онима који кажу да је за њих „Косово независно“, да су „Срби геноцидни“, који хоће да уводе санкције Русији, који би да нас воде у НАТО“, закључио је Орлић.
Vučić: “Nikolići su se vratili iz Austrije sa željom da se kuća i domovina grade na dedovini”

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Орлић: Само је глас за „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, глас за стабилност се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.