Вучић: “Николићи су се вратили из Аустрије са жељом да се кућа и домовина граде на дедовини”

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Nov.2023, 13:23

Вучић: “Николићи су се вратили из Аустрије са жељом да се кућа и домовина граде на дедовини”

Александар Вучић је уочи редизборног скупа листе “Александар Вучић – Србија не сме да стане” посетио породицу Николић, иначе повратнике из Аустрије. Foto: PrtSc/Instagram/avucic Како је Вучић истакао, ова породица вратила се у Србију са жељом да се кућа и породица граде на дедовини.
“Хвала >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << породици Николић на топлом дочеку. Људи јесу наша снага. Николићи су повратници из Аустрије, вратили су се у нашу прелепу Србију са жељом да се кућа и породица граде на дедовини, ради на родној земљи и од тога живи. Србија не сме да стане!”, поручио је Александар Вучић на свом званичном Инстаграм налогу уочи предизборног скупа у Смедереву.
Vulin: Moja ostavka neće promeniti politiku SAD i EU prema Srbiji

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: “Николићи су се вратили из Аустрије са жељом да се кућа и домовина граде на дедовини” се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.