Прекинута утакмица између Земуна и Рада, гости напустили терен након инцидента

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Nov.2023, 17:06

Прекинута утакмица између Земуна и Рада, гости напустили терен након инцидента

Утакмица 14. кола Српске лиге Београд између домаће екипе Земуна и Рада прекинута је у 16. минуту и није настављена. Фото: Unsplash/Nathan Rogers Навијачи Земуна су у 16. минуту меча, при резултату 2:0 за њихов клуб, украли шал голману Рада, који је био завезан за мрежу гола гостујуће екипе. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Голман Рада Лука Мартиновић је потом покушао да објасни главном судији шта се десило, док су се на другом крају стадиона навијачи Рада сукобили са полицијом. После свих дешавања гости су напустили терен и нису се вратили.
Коначну одлуку о утакмици донеће такмичарски органи Фудбалског савеза Београда.
Borba za Evropu, ali i opstanak – šta je do sada viđeno na novosadskim fudbalskim terenima

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Прекинута утакмица између Земуна и Рада, гости напустили терен након инцидента се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.