Звезда без тројице против Барселоне

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Nov.2023, 16:48

Звезда без тројице против Барселоне

Кошаркаши Црвене звезде биће значајно ослабљени у мечу против Барселоне у 7. колу Евролиге, пошто на пут са екипом због повреда неће ићи Марко Симоновић, Бранко Лазић и Адам Ханга. Фото: АБА лига/Драгана Стјепановић Како је на отвореном тренингу пред пут у Каталонију рекао тренер >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Јанис Сферопулос, њих тројица ће остати у Београду због повреда.
„Са Лазићем је и даље дан по дан, боље се осећа, али не и довољно да почне да тренира. Исто је са Хангом и његовим коленом. Симоновић се осећа боље, али одлучили смо да остане, јер чланак није још на 100 одсто, па не желимо да се ситуација погорша, али спремнији је за игру од прве двојице“, рекао је Сферопулос медијима на отвореном тренингу пред пут у Шпанију.
Утакмица Барселона – Црвена звезда игра се сутра увече од 20.30 сати. Црвено-бели су на скору 2-4, а Барса на 5-1.
Košarkaši Partizana večeras igraju sa ekipom Fenerbahčea u Areni





Преузмите андроид апликацију.
Чланак Звезда без тројице против Барселоне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.