Хамас и Исламски џихад осудили напад Израела на избеглички камп у Џенину

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Nov.2023, 15:22

Хамас и Исламски џихад осудили напад Израела на избеглички камп у Џенину

Палестинске милитантне групе Хамас и Палестински Исламски џихад осудиле су данас напад Израела на избеглички камп у Џенину на Западној обали, у којем је, према подацима палестинских власти, убијено најмање девет, а рањено 15 људи. Фото: Танјуг/AP Photo/Majdi Mohammed „Окупатор који буде >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << претрпео пораз у Гази доживеће пораз и у Џенину и неће успети да сломи вољу нашег народа од Газе до Западне обале. Отпор је дух који пролази кроз нас и наш народ, а ми ћемо, до победе и ослобођења, наставити да гонимо окупаторе“, наводи се у саопштењу Хамаса.
Из Исламског џихада су навели да „варварски и брутални напади на Западну обалу потврђују пропаст непријатеља и његову сталну жељу за убијањем како би прикрио свој неуспех“, преноси Ал Џазира.
Према подацима палестинских власти, најмање девет људи је убијено, а 15 је рањено у израелским нападима на избеглички камп Џенин.
Makron: Francuska će povećati pomoć Palestincima na 100 miliona evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хамас и Исламски џихад осудили напад Израела на избеглички камп у Џенину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.