Кошаркаши Партизана вечерас играју са екипом Фенербахчеа у Арени

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Nov.2023, 10:50

Кошаркаши Партизана вечерас играју са екипом Фенербахчеа у Арени

Кошаркаши Партизана ће угостити Фенербахче вечерас од 20.30 часова у утакмици 7. кола Евролиге. Фото: Танјуг/Немања Јовановић/нр
Прошле сезоне „црно-бели“ су славили у Истанбулу, док је турски клуб победио у Београду. Фенербахче у меч улази са скором 5-1, а Партизан са 2-4.

>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је данас да ривал у 7. колу Евролиге Фенербахче има велики квалитет и способност да игра на различите начине.

„Фенербахче је екипа која игра изванредно од почетка сезоне, имају велики квалитет, способни су да играју на различите начине, са четири висока и са три мала играча. Тим су који шутира највише за три поена у Евролиги, преко 30 пута по утакмици уз велики број убачених. Мотли на петици можда једини није шутер за три, сви остали јесу укључујући и петице. То је јако битна ствар у припреми ове утакмице“, истакао је Обрадовић.

https://gradskeinfo.rs/spanski-teniser-karlos-alkaraz-odradio-trening-u-torinu-09-11-2023/
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Партизана вечерас играју са екипом Фенербахчеа у Арени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.