Милићевић: Моћ је у знању, кључ успеха у малим корацима

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Nov.2023, 21:34

Милићевић: Моћ је у знању, кључ успеха у малим корацима

Министар без портфеља у Влади Републике Србије задужен са координацију активности и мера у области односа са дијаспором Ђорђе Милићевић разговарао је данас у Смедереву са младима из овог града на трибини „Са министром на ти“. Фото: Танјуг/Петар Поповић „Вредни сте колико >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << имате знања, колико имате пријатеља, колико сте мостова изградили и са онима који вам нису истомишљеници. Никада у животу немојте да кажете направили смо мали корак. Јер, тај први мали корак је кључан у доношењу и реализацији великих одлука. Неуспехе не гледајте као неуспехе него их преточите у успехе.Никада немојте да заборавите своје корене! Породичну историју, свој крај, своју традицију, свој народ и своју државу. Шта год радили и где год били у свету увек реците да сте из Србије. Будите јединствени јер само кад сте сложни онда сте непобедиви. Јединство и слога је оно што је данас најпотребније Србији, а будућност Србије сте управо ви“, поручио је министар младима.
Трибина у Смедереву део је кампање „С министром на ти“ у оквиру које министар Милићевић већ недељама обилази Србију и неформално разговара са младима, наведено је у саопштењу.
Vesić obišao rekonstruisan put između Bačke Topole i Bačkog Sokolca

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Милићевић: Моћ је у знању, кључ успеха у малим корацима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.