Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Nov.2023, 18:55

Анћелоти: Реал не планира појачања у зимском прелазном року

Тренер фудбалера Реала Карло Анћелоти изјавио је данас да мадридски клуб не планира ангажовање нових играча у зимском прелазном року, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/AP/Alvaro Barrientos Поједини шпански и француски медији објавили су да би Реал могао да почетком наредне године >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ангажује нападача Пари Сен Жермена Килијана Мбапеа, који има уговор са клубом из Париза до краја сезоне.
„Не планирамо да доводимо нове играче у јануару. Никога. Мислим да јануарски прелазни рок за нас неће ни да постоји. Вратиће нам се пре краја сезоне повређени Едер Милитао и Тибо Куртоа. За јануар ништа нисмо планирали. Током лета? Можда, видећемо“, рекао је Анћелоти на конференцији за медије у Мадриду.
Реал ће сутра на свом терену дочекати Брагу у четвртом колу Лиге шампиона. Фудбалери Реала се налазе на другом месту на табели Ла Лиге са два бода мање од првопласиране Ђироне.
Fudbaler Reala Džud Belingem će najverovatnije igrati protiv Brage

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Анћелоти: Реал не планира појачања у зимском прелазном року се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.