Бразилац Бруно Кабокло званично нови играч Партизана

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Nov.2023, 17:41

Бразилац Бруно Кабокло званично нови играч Партизана

Бразилски кошаркаш Бруно Кабокло ново је појачање Партизана, објавио је београдски клуб на званичном сајту. Фото: Instagram/partizanbc Кабокло је потписао уговор до лета 2025. године и он ће у Партизану носити дрес са бројем 50.
Бразилски центар је једно време био под уговором са екипом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Венеције, за коју је потписао током лета након успешне сезоне у немачком Улму, са којим је био шампион Немачке.
Кабокло је после Светског првенства ове године, где је наступао са националном селекцијом, одлучио да се не прикључи италијанском тиму и од тада је форму одржавао у Америци.
До сада у каријери играо је за Торонто, Сакраменто, Мемфис, Хјустон, Лимож, Сао Пауло и Улм.
Saša Čađo: Utakmice neće biti lake, ali sam sigurna da rezultat neće izostati

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бразилац Бруно Кабокло званично нови играч Партизана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.