Јовановић: Показали смо карактер када је било тешко, идемо даље уједињени

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Nov.2023, 14:26

Јовановић: Показали смо карактер када је било тешко, идемо даље уједињени

Голман фудбалског клуба Партизан Александар Јовановић изјавио је данас да верује да ће „црно-бели“ да наставе са добрим резултатима и додао да је екипа показала карактер на мечу са Новим Пазаром. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Партизан је јуче у гостима победио Нови Пазар 1:0 у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мечу 14. кола Суперлиге Србије. Једини гол на утакмици постигао је Ксандер Северина у другом минуту.
„Знали смо да нас очекује тешка утакмица јер Нови Пазар има сјајне индивидуалце који могу у сваком тренутку да направе разлику. Значио је тај гол на почетку! Могли смо и да повећамо предност убрзо након тог гола, али битно је да се све добро завршило. Узели смо три бода и окрећемо се недељи“, рекао је Јовановић, преноси званични сајт клуба.
Јовановић је неколико пута одлично интервенисао на мечу против Новог Пазара. „Кад си у Партизану, очекује се од голмана да на неким утакмицама директно доноси бодове. Није фраза, али само сам радио свој посао. Штоперски тандем је данас био одличан, али генерално је цела екипа била јако добра одбрамбено. Показујемо карактер кад је тешко и када се ломи утакмица. Верујем да ћемо тако и наставити“, додао је голман „црно-белих“.
Партизан ће у наредном колу на свом терену дочекати Чукарички. „Гледамо само следећу утакмицу и наравно – увек је битно да се не прими гол јер даје екипи додатно на самопоуздању“, рекао је Јовановић.
Он је истакао да Партизану много значи подршка навијача. „Понављамо стално – заиста нам значе! Осећамо њихову подршку и дају нам тај додатни ветар у леђа. Идемо даље уједињени“, закључио је Јовановић.
FK Crvena zvezda: U prodaji dodatnih 5.000 karata za meč sa Lajpcigom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јовановић: Показали смо карактер када је било тешко, идемо даље уједињени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.