Пољска тенисерка Ига Швјонтек освојила Завршни турнир сезоне у Канкуну

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Nov.2023, 11:33

Пољска тенисерка Ига Швјонтек освојила Завршни турнир сезоне у Канкуну

Пољска тенисерка Ига Швјонтек освојила је титулу на Завршном WТА турниру сезоне у Канкуну, пошто је ноћас у финалу победила Американку Џесику Пегулу 6:1, 6:0. Фото: Танјуг/AP Photo/Fernando Llano Меч је трајао само 60 минута. Ово је био девети међусобни дуел пољске и америчке тенисерке, а шести >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тријумф Швјонтек. Пољска тенисерка је својој ривалки у финалу препустила само један гем. Швјонтек је тријумфом у Мексику стигла до шесте титуле у сезони, а 17. у каријери.
Пољска тенисерка ће се овом победом вратити на прво место WТА листе. Швјонтек ће уједно ову годину да заврши као прва тенисерка света. Пољска тенисерка је тријумфом у Канкуну постала најмлађа шампионка Завршног турнира сезоне.
Турнир у Канкуну се играо за наградни фонд од девет милиона долара.
Košarkaši Denvera pobedili Nju Orleans uz 108. tripl-dabl Jokića u NBA ligi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пољска тенисерка Ига Швјонтек освојила Завршни турнир сезоне у Канкуну се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.